måndag 18 maj 2009

Hundvakt!

Yes! Helgen började med vara hundvakt fre-lörd. Herrejesus, det är sjukt jobbigt. Isa (hunden) är bara 5 månader, vilket betyder att hon är som en 1 1/2 åring, vill bita i allt och alla, busar konstant och älskar att hoppa upp i ansiktet och naffsa en i armarna. Ööhh jag är ingen direkt hund och katt älskare  och detta gjorde det inte så mycket bättre, haha....nä men jätte söt hund och otroligt charmig.



mellanpudel_stor.jpg




Lördagen var cool lugn på dagen, en lite sväng ut, tanken var att shoppa skor, men som vanligt . när jag väl vill shoppa hittar jag inget som passar. Känner du igen dig?

Lördags kvällen började med en mjukstart hemma hos Malin, dit Kajsa kom...vi drog oss vidare till Tobbes ála killgäng i Majorna, där efter blev det Lounge för ett litet tag, tills Sandra blev lack på alla människor som trängde sig och fötter som ömmade. 

Jaha tiden gick fort 03.30 var det dax att nana.  Söndag, 11.30 - upp för att köra en släkt PT timma. Det var mosters man, som fick sig en omgång. Hem, käkade lunch, tittade på film/tv och åt godis. En mysig söndag.

Dax att ta sig an Måndagens arbetsuppgifter, sedan blir det en visit på Pernillas BODYCOMBAT - ska bli så kul, längesen! 

Önskar dig en bombastic måndag!

Peace Out! 
S


Inga kommentarer: