lördag 3 december 2011

'Sötin' replace suger!

Sötin/Sukrin: Natural substance that replaces sugar when baking. Glycemic Index: 0!
Natural and ecological.


Sötin, också kallad sukrin, är ett 100% naturlig och ekologisk produkt, basert på sockeralkoholet Erythritol. Erythritol finns naturligt i bl.a. päron, meloner och svamp, och har således ätits av oss människor sedan länge.

Fördelar:

95% mindre kalorier än socker
Smakar och ser ut som socker
Bra för diabetiker, eller för dem som vill ha kontroll på sitt blodsocker
100% naturlig
Noll GI

Du kan använda sötin i istället för strösocker i bl.a. kaffe, te, när du gör sylt, mat och bakverk. Finns att köpa i hälsokosten eller på dietshop.se, lowcarbshop.se, rawfood.se, bodystore.se och många andra nätbutiker.

Detta är en favorit när jag själv ska baka - att det är ekologiskt och naturligt är ännu bättre!


-

Inga kommentarer: