fredag 20 januari 2012

The Recipe

'SOFT CHOCOLATE COOKIE' LCHF Style!
6 eggs
1 cup Sukrin. (instead of suger.)
150 grams of melted butter
A jar of sour cream (250 grams)
0.75 cup Cocoa
2 cups Coconut Flour
2 teaspoons baking powder

Beat eggs and sukrin. Pour in the melted butter. Mix all dry ingredients and then pour in the batter.

Bake in an oblong sugar-shape, with parchment. Bake for about 40 min, at 175 degrees.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

LCHF MJUK CHOCKLAD KAKA
6 ägg
1 dl Sukrin.
150 gram smält smör
En burk creme fraiche (250 gram)
0,75 dl Kakao
2 dl Kokosnötsmjöl
2 tsk bakpulver

Vispa ägg och sukrin. Häll i det smälta smöret. Blanda alla torra ingredienser och sedan häll i det i smeten, blanda runt.

Grädda i en avlång sockerform, med bakplåtspapper under. Grädda i ca 40 min, i 175 grader.

Inga kommentarer: