söndag 22 april 2012

Bra helg helt enkelt!

Söndagen börjar gå mot sitt slut....Husvisning, dejt med mamma, middagslagning, kaffe mes toblerone och kexchocklad :)

Lördagen var mer än helt F A B:
Började dagen med en långfrukost. Därefter började T att måla om hallen, då vi råkade förstora dörröppningen in till det nya köket, vilket resulterade i en massa spackel på en väggen och på den vägen är det :)

En snabbis lunch och därefter var det dags att åka till Haga badet där ett riktigt glatt möhippegäng väntade. Så himla kul att då vara en del av någons möhippa- den blivande frugan, Ida, visade vart skåpet ska stå när hon fick dansa hela stripkorren framför en kamera och vi som publik. Good work honey!

Fort hem för att svida om, överraskningskalas för Mr Jadenberg, som i veckan fyllde år, väntade. Riktigt lyckad kväll med många skratt :)

Som ni ser blev vi sponsrar med en toarulle av familjen Jadenberg/Tedfelt, som inte tyckte att en gravid kvinna skulle behöva torka sig med bomullspads tills vidare. Hur jobbigt är det inte när toapappret helt plötsligt tar slut och du varken har servetter eller hushållspapper hemma? Uuuu....killarna har ju inte problem, det är ju bara till att dingla till men, vi då? Inger kom med tipset; Kaffefilter. Haha bra idé!

Bra helg helt enkelt :)
Kram/S



2 kommentarer:

ulrika sa...

Tack för superkul pass! Du var såå uppskattad! Jag ska se om vi kan få ihop en liten filmsnutt. Jag mejlar! Lycka till med allt! /ulrika

Sandra sa...

Ååå vad kul att höra. Ni var helt fantastiska och jag hade superkul! Hoppas ni hade en fortsatt trevlig eftermiddag och kväll.

Hälsa alla och Ida :) Kram S