fredag 28 september 2012

Good evening folks!

It will be a busy weekend, for sure!
On Sunday it's time to move out from our apartment, after seven wonderful years in a beautiful area. 
As I wrote last week, we will live in our cottage at Tjörn for 1 1/2 half week and then we will get our new house. Yippee...we're so happy, excited, nervous, trilled, overwhelm...yeah...don't know if I can explain the feel in words. And yeah, of course, the little baby is still kickin' around in my belly, it will not surprise me if he wants to come out on sunday, just wait and see ;-)




Look what I did today non-healthy-muffins, yes with real sugar and flour. The Blueberry Muffin was so juicy and tasty, will bake them again. 

The recipe is in Swedish, don't have the time to write it down in Eng, right now...maybe during next week. It's late pepz :)


Leilas Blåbärsmuffins: 
100 g smör 2 st ekologiska ägg 1.5 dl strösocker 1 tsk vaniljsocker 2 dl ekologisk mjölk 3% 1 st citron, skalet 4 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 1 nypa salt 200 g frysta blåbär 

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader varmluft om du vill göra stora muffins, och 200 grader varmluft om du vill göra små muffins (i vanlig ugn kan du höja temperaturen med 20- 25 grader).
2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker poröst. Rör ner smält smör, mjölk och rivet citronskal. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och rör ner i smeten.
3. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt. Varva muffinssmeten med blåbär i formarna, fyll dem till 2/3.
4. Grädda i cirka 20 minuter om du gör stora muffins, 12-15 minuter om du gör små muffins.



Sweet dreams! 

Inga kommentarer: