Googlade fram ett väldigt smarrigt och lite speciellt recept på Paleo Frallor på bloggen Under vårt tak. Har ändrat något i receptet. Första gången jag använde brödkryddor i ett paleorecept. Måste säga att de blev väldigt lyckat och smakade som riktiga frallor - fast glutenfria.
3 dl mandelmjöl
½ dl solroskärnor
½ dl krossat linfrö (Jag hade slut på linfrön och använde mig av sesamfrön istället. Passade jätte bra)
1 tsk brödkrydda
2 ägg
½ dl kokosmjölk
½ dl solroskärnor
½ dl krossat linfrö (Jag hade slut på linfrön och använde mig av sesamfrön istället. Passade jätte bra)
1 tsk brödkrydda
2 ägg
½ dl kokosmjölk
1 tsk bakpulver
en nypa salt (Uteslut om du äter strikt paleo)
1/4 dl kokosolja (smält den innan)
Vallmofrön till dekoration
Mixa ihop allt och häll i aluminium muffinsformar eller i en muffinplåt. Det blir totalt 6 frallor av detta recept. Grädda i ugnen på 225 grader i ca 15-18 min.
2 kommentarer:
Åh det där ska jag testa!
Återkom med vad du tyckte ;-)
Skicka en kommentar