50 gram smör
6 ägg
1½ dl vatten
1/2 dl Kesella 1%
2 dl mandelmjöl
1 dl kokosnötsmjöl
2 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
Två nypor salt.
Sesamfrön
1. Smält smöret.
2. Vispa äggen och saltet i någon minut med elvisp/balongvisp.
3. Häll i kesellan, vattnet och smöret. Rör om/vispa runt.
4. Häll i de torra ingredienserna, som du har blandat i en annan bunke. Rör om och låt svälla i 20-30 min.
5. Forma till korv eller hamburgebröd. Strö över önskad mängd sesamfrön.
6. In i ugnen i ca 30 min på 200 grader.
Jag åt i dag en Corizo från scan som hade 90% kötthalt. Supergod och smakrik. Rekommenderas att köpa!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar