söndag 23 februari 2014

Jobbkoma

Å herregud. Veckan har gått i ett. Klasser, plugg koreografi, lära sig utbildningsmaterial, tjejevents.se, mitt egna företag och på det mammaledig. Mycket jobb helt enkelt :-) Kul men hektiskt lite då och då.

I morse var planen att gå upp 04:40 men Theodor valde att vakna 04:15. Man tackar ;-) Så nu är jag helt slut. Har befunnit mig i Oslo hela dagen för två kvartalsutbildningarna. Grymma instruktörer med fantastisk energi. Tack, tack och åter tack för denna gäng. att vecka dansar jag och miss Åsa Fornander loss med Göteborg Bodyjam instruktörer. Ska bli grymt kul! Dagen har gått i ett vilket också innebär dåligt med bilder ;-) Härliga instruktörer som fotade efter SH'BAM kvartalen. Godingar! 

En bulle och kaffe fick bli räddningen på vägen hem. Sjukt trött där ett tag! Så jag körde på mycket socker ;-) dock hjälpte mig i 15 min sedan blev jag ännu tröttnar. Haha. Ljuvligt! Not! 


Nä folks. Dags att sova. 
Tjing, S

3 kommentarer:

BodyJammer sa...

Hej!
I maj kommer jag gå BodyJam-utbildning hos dig i Göteborg och jag är sååå taggad!! Kommer vi lära oss 68an eller 69an? Jag tänker att jag endast kommer kunna köra 68an en kort period innan det är dags för nästa release.

Sandra sa...

Hej!

Åå vad KUL! Du kommer inte att ångra dig :)
Bra fråga. Jag har inte fått det bekräftat från kontoret än. Det beror lite på hur kvartalsutbildningarna är lagda. Men du kan vara lugn. Du får lov att köra 68:an under tre månader - tills du har filmat. Och det är också rekommenderat. Att filma den release som man har gått utbildningen på.

Då ses vi i Maj då :)
Sandra

Anonym sa...

Vad bra! Jag gillar det jag har sett av den och musiken är kanon. :)
Tack för hjälpen!

Shara