tisdag 9 september 2014

Super Saturday 2014 och ett HEJ igen!

Nä men HEJ igen allihopa! :)

Är nu åter tillbaka efter en välbehövlig paus i mitt bloggande. Sommaren har vart helt underbar och de senaste fyra veckorna har jag fokuserat på att få ihop livet - jobb, hemmet, mig själv, familjen, inskolning och förberedelser inför Super Saturday. Theodor har precis börjat på förskola och han älskar det. Herregud vad tiden bara rusar i väg. Om lite mindre än en månad är han redan 2 (!!!) år. Mammas lilla pojke. Det betyder också att hans mamma är igång och jobbar på dagarna vilket också kommer göra det lättare att blogga lite oftare. Att vara mammaledig är helt klart ingen dans på rosor. High five till både mammor och pappor som är hemma med sina knattar. Att få ihop livet och ta hand om ett barn 24/7 är minst sagt heltidsjobb x2. Och på det vara egenföretagare och bibehålla kontakterna/jobben under tiden man är hemma och tar hand om sitt barn är minst sagt en utmaning.


Är åter hemma i Göteborg efter ett par helt fantastiska dagar i Stockholm. Les Mills stora event Super Saturday arrangeras varje år i början september och flera tusen vallfärdar till Globen för att inspireras, motiveras och peppa varandra. Det är en sådan magisk känsla att få strosa runt denna dag bland alla glada människor och att få stå på scen, i självaste Globen och få dansa är ännu mer magiskt. TACK alla ni som deltog på eventet och klasserna. Utan ER hade det inte blivit något event och vi hade inte haft ett lika så roligt jobb.


Lite bilder från dagarna i Stockholm!


Plugga..plugga...plugga. Placeringar och byten!

Behind the scenes :)

Dorotka dansar med en gran? Jo men varför inte?

Jericho ligger på en serveringsvagn och sjunger...helt normalt! :)

Sheldon - var är du?

Kan du gissa hur många BODYPUMP stänger?

Presentatörs lounge där vi hänger och förbereder oss inför klasserna.

Magiskt!

BODYPUMP team nr 3 in action!But first...let me take a #selfie


Middag med teamet!
Inför höstterminen kommer jag att ha lite teman för bloggen. 1 gång i veckan kommer det att komma:

1. Träninstips / träningsprogram som ni kan utföra i hemmet. 

2. Lunch/Middagstips

3. Baktips/Veckans snacks. 


Och redan nu kan du gå in och kika på alla goa recept. Du hittar dem på vänster sidan i kategorierna. Mitt fokus är alltid GOD, ENKEL och SNABB mat som passar hela familjen. 

Inspireras och njut! 

Inga kommentarer: