24 skivor
(Per skiva: 86 kcal, 5 gram protein, 2 gram kolhydrater, 6 gram fett)
(Per skiva: 86 kcal, 5 gram protein, 2 gram kolhydrater, 6 gram fett)
1 dl sesamfrön (Därdigmalet sesammjöl? - 0,75 dl)
2 dl rostade solroskärnor
1 dl kruskakli (går att ersättas med Finax Fibrex)
4 msk linfrön
2 dl riven lagrad ost
7 ägg
4 tsk fiberhusk
1 tsk salt
2 tsk bakpulver
2 dl rostade solroskärnor
1 dl kruskakli (går att ersättas med Finax Fibrex)
4 msk linfrön
2 dl riven lagrad ost
7 ägg
4 tsk fiberhusk
1 tsk salt
2 tsk bakpulver
Sätt ugnen på 200 grader. Rosta solroskärnorna i het panna. Mal sesamfrön (eller använd hel) och solroskärnor i en mixer eller blender. Vispa äggen riktigt pösiga och blanda under tiden övriga ingredienser. Blanda sedan ner fröer och osten i äggen och låt stå en stund. Häll i bakpappersklädd avlång brödform och toppa med solroskärnor. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 40 minuter.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar