tisdag 8 december 2015

Kickstart och Träning i grupp 2016 Torslanda

Succén fortsätter, häng på du med! Höstens gäng fick riktigt bra resultat. 10 cm mindre i midjan, till 8 kg ner i vikt till bästa blodvärdet på länge. Både resultat på insidan och utsidan. Det bästa av allt är att du får med dig verktyg som kan använda dig av resten av ditt liv. Inga pekpinnar och ingen kaloriräkning. Sund livsstil som passar alla - oavsett ålder och kön!

Så här 10 veckor efter avslutad kickstart ser vi att motivationen håller i sig och våra deltagare träna ett par gånger i veckan och äter sunt med en inställning 90/10. Vilket innebär att 90% av det jag äter, väljer jag näringsrik och hälsosam mat som jag mår bra av och de där andra 10% är mat/snacks som jag känner att jag vill lyxa till det med i bland, för att det är gott för själen och smaklökarna. Kanske du älskar chocka och ett glas vin till maten - ja det går alldeles utmärkt någon gång i veckan. Att äta lite extra kalorier, socker eller fett någon enstaka gång i veckan är inget ohälsosamt och inget som stör din hälsa. Det är när det blir en vana och det sker var och varannan dag.


KICKSTART 
Kom igång efter julen med vår 30dagars Kickstart (#kickstart30torslanda)!
Tillsammans med en hälsocoach och personlig tränare har du alla verktyg du behöver för att nå en bättre hälsa. Programmet formas efter dig – därför passar det både Kvinna som man. Kickstarten riktar sig till dig som vill komma igång efter ett uppehåll, få motivation och inspiration, få bättre livsvanor, bli starkare och känna dig piggare.
Du får 30 dagars Kostschema, 8ggr träning i grupp, fystest och mätning av kroppsfett före och efter, mejlsupport, veckobrev och tydliga resultat.
Pris: 1600 kronor
Start Vecka 3-6
Tid: Ej fastställd. Ca. 19:00-19:50 Måndagar och Torsdagar. 

TERMIN
Vår terminsträning (#tränatillsammanstorslanda) passar både motionärer och redan vana tränade. Kvinna som man.  Vi ger dig alla verktyg du behöver för att bli en starkare DU. Effektiv och varierad träning som anpassas efter dig – Vi varvar övningar för styrka och kondition med kroppen som redskap.
Pris:
1 gång 150 kronor
10-klipp 900 kronor
Terminskort 1gång/vecka 1425 kronor
Terminskort 2gång/vecka 2850 kronor

Start vecka 2
Måndagar tränar vi i gymnastiksalen
Torsdagar startar vi på skolgården och tränar utomhus 20.00-20.45
Älvegårdskolan, Lilleby i TorslandaVarmt välkommen med din bokning! Har du frågor, vänligen maila --> sandra@sandraborjesson.se 

Vi ses 2016!

Inga kommentarer: