4 ägg
0,5 dl sötning (stevia strö eller kokossocker)
2 krm vaniljpulver
2 dl mandelmjöl
2 tsk bakpulver
3 tsk fiberhusk
1/2 dl smält kokosolja (eller smör, om du äter det).
Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg och sötning poröst. Lägg i resterande ingredienser och låt stå några minuter, så att det får dra ihop sig.
Rabarberkompott : Cirka 4 dl rabarber, 0,5 dl sötning (se ovan), 1 rejäl klick smör eller kokosolja, kardemumma och kanel efter smak. Jag hade i ca 1 msk kanel och 1 tsk kardemumma. GÖR SÅ HÄR: Lägg allt i stekpanna och stek på medelvärme tills rabarbern har blivit mjuk.
Fördela först muffinssmeten i muffinsformarna (jag använder silikonformar). Fördela sedan rabarberkompotten över smeten och trycker ner det något. In i ugnen i ca 20 minuter.
Smaklig fika :-)
Sandra
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar