tisdag 5 juli 2016

Stenåldersbröd, Ett gluten-och sockerfritt bröd

I går när jag var och handlade hade jag lite extra tid och det betyder att jag då brukar gå runt och inspektera butiken. Kollar lite vad de erbjuder och om dom kan matcha mina och många andras krav på nytänkande i form av mer "hälsosamma" produkter. Vips! Så hittade jag denna färdiga mix i från Kungsörnen. Det ända du behöver tillsätta själv är 4 ägg, 3/4 dl rapsolja och 1 tsk salt. Kostade under 40 kronor och mixen består av frön och nötter. Baka i 60 minuter och skiva upp i tunna skivor, annars blir det för mastigt att tugga på. 

Tips!
Jag hade även i torkade aprikoser och russin i smeten. Blev riktigt bra till. Kombinationen nötter och torkade bär är väldigt gott. 

 


Perfekt att frysa in :-) 

Inga kommentarer: