Om Sandra

Bloggen:
Startade att blogga någon gång runt 2008. Mest för att jag tänkte "ja, varför inte". Innehållet i mina inlägg har minst sagt varierats. Nu ca sju år efter kan jag nog påstå att jag har landat i vad jag vill skriva om och förmedla. Jag hoppas att du ska finna inspiration till en hälsosam livsstil. För mig innebär det balans. Att jag mår bra både fysiskt och psykiskt. En stor del och grunden till en god hälsa är det jag stoppar i mig. Jag har alltid trott på "ät allt men med sunt förnuft". Dock mår min kropp bäst av en kosthållning där jag äter vettiga och långsamma kolhydrater och undviker gluten och socker. Jag inspireras av två kosthållningar, LCHF/Paleo. Dock äter ungefär 80/20, vilket betyder att 80% av det jag stoppar i mig är mat jag mår bra av och de resterande 20% är det där lilla extra som min kropp och mage inte mår lika bra av. Varför då äta det? För det är gott och jag är inte allergisk...
Med tanke på att bloggen speglar mig och mitt liv kommer du därför att hitta en hel del LCHF och Paleo recept. Dock med fokus anpassning till hela familjen. Jag har två väldigt bestämda män hemma i mitt hushåll och de vill "äta allt och med sunt förnuft" så till köttbullarna serverar jag både potatismos och blomkåls-och broccolimos. Jag lovar att varesig du har barn eller inte så kommer du hitta recept som passar dig och din livssituation.Sandra:
Jag är en träning, dans-och sportintresserad tjej på 30+. Började som väldigt liten dansa i Mölndals Balettskola. Då jag är en väldigt energifylld tjej och har alltid varit, började jag två år efter att spela innebandy. Det visade sig att jag var rätt bra på det med. Kom några år efter (när jag hade åldern inne) med i Göteborgs Stadslag, där jag också blev lagkapten. Hamnade till slut i Pixbos damlag och valde vid 19 års ålder, efter att ha spelat i eliserien i 3 år att lägga klubban på hyllan. Saknade dansen, som jag inte hunnit med på 3 år. Något behövde jag göra och i samma veva sprang jag in på en audition på Nordic Wellness (dåvarande Sportlfie) om att få bli BODYPUMP instruktör. Några månader efter var jag godkänd BODYPUMP instruktör och på den vägen är det. Det är nu 10 år sedan jag halkade in i friskvårdsbranschen och jag älskar det än. Driver numera mitt egna företag som erbjuder lika tjänster inom området hälsa och vänder mig både till privatpersoner och företag,  30 år + några månader, har en son på 2 1/2 år och vidareutbildar mig till Livsstilsrådgivare där jag bl.a. blir licensierad kostrådgivare.

Vill du läsa mer om mig och mina meriter, kunskaper och erfarenheter klicker du i här .

Tack för att du läser min blogg och hoppas att du hittar något du gillar! Har du några frågor är att alltid välkommen att höra av dig. Lev gott och njut!

Sandra Börjesson
sandra@sandraborjesson.se
www.sandraborjesson.se


P.S Jag är en spontanskrivande tjej och kan inte lova dig ett felfri språk. Är du en ordbajsare (som min älskade sambo, haha) kanske du har problem med min stavning och grammatiskafel, men sån är jag D.SInga kommentarer: