Kostrådgivning

Kostrådgivning
Mitt mål med att hjälpa dig är att på ett enkelt, inspirerande och roligt sätt ge dig verktygen för att lyckas med dina nya vanor. Jag jobbar helt och hållet individuellt med varje enskild person. Alla är vi olika behöver oliak typer av verktyg och push längs med vägen. Mitt arbete som kostrådgivare är att få dig att tänka sunt kring mat, få dig att må bra av den mat du äter, förstå dig på kroppens signaler och äta mer medvetet.

Jag arbetar med alla typer av kosthållningar men alltid med ett holistic tänk. Jag förespråkar varierad kost - där både kött, fisk/skaldjur, kyckling och vegetariskt ingår. Hur din kostplan kommer att se ut beror helt och hållet på hur din livssituation ser ut, hur/om du tränar, vad du har för mål.


Vad ingår?
  • 2 träffar/samtal/skypesamtal (45 min/gång) . Den andra träffen sker som en uppföljning och där vi stämmer vad hur det går.
  • Kostplan baserat efter dina mål som vi pratat om under vårt första samtal
  • Recepthäfte med inspirerande och lättlagade maträtter. Frukost, mellanmål och middagstips.
  • Mailkontakt och coaching via e-mail under de första 4 veckorna.


Så här går det till:

1. Inför första träffen
Innan vi träffas skriver du under 7 dagar en kostdagbok där du skriver ner allt du äter i ungefärliga mått. Ex. 1 portions havregrynsgröt, 2 dl mellanmjölk, 1 banan, 5 hemmagjorda köttbullar osv. Denna kostdagbok mailar du mig dagen/dagarna innan vi ses/pratas vid.

2. Första träffen
Vi går igenom din livssituation - hur ser det ut med jobb, familj, fritid m.m. Pratar om hur du äter i dag och tidigare i ditt liv. Hur ser ditt förhållande till mat ut? Vad vet du om kost i allmänhet? Vi pratar om eventuella utmaningar du kan komma stöta på under din resa.

3. Uppföljning
Uppföljning sker efter 4 veckor. Där stämmer vi av hur det har gått, fördelar och nackdelar samt om vi behöver justera något i uppläggetPris: 1 495 kr
Bra att veta!
Kostrådgivning räknas som friskvård och är avdragsgillt för arbetsgivaren.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Kostrådgivning Express - Online
Vill du göra en liten förändring, men vet inte hur? Då är denna tjänst för dig.


Så här går det till:
1. Du skriver en kostdagbok under 3-4 dagar. Ta gärna med en helgdag, då de flesta brukar äta annorlunda under helgerna.
2. Maila mig din kostdagbok, dina tankar och funderingar, frågor, vad/om du tränar, ålder, kön, längd och nuvarande vikt samt vad dina mål är.
3. Inom 48 h får du svar på vad du skulle kunna förändra i din kost för att uppnå dina mål.
4. En återkoppling sker efter 4 veckor via mail.

Pris: 795 kr
Bra att veta!
Kostrådgivning räknas som friskvård och är avdragsgillt för arbetsgivaren.


Inga kommentarer: