En champange Launois Grand Cru till mamma och pappa
Och en Björn Borg body till Theodor. Vi tackar och bugar för fina paket! :)
Efter lite lunch påbörjade jag lite bakning. Hittade ett recept på Pepparkakstryffel LCHF, här hos Åse och var bara tvungen att testa.
Pepparkakstryffel:
1 dl vispgrädde
2 msk smör
150 gram 70% choklad
2 tsk pepparkakskryddor
1 tsk kakao
Kakao till garnering
Koka upp grädde. Lägg sedan i smöret och chokladen. Låt smälta - rör runt. Blanda ner kryddorna och kakaon. Låt stelna i kyl/frys, tills det går att rulla till bollar. Mina blev dock amatörbollar - ja, vet inte vilken form de blev...men det såg ut som det var en amatör som har gjort dom iaf. Charmigt, eller? :)
Rulla bollarna sedan i kakao. Frys och bjud på julafton. Smarrigt värre!
Självklart passade jag på att göra några Rawfood Chokladbollar. Perfekt att ha i frysen och ta fram som mellanmål eller till fikat.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar