fredag 15 maj 2015

Pones Nöt-och glutenfria frallor för alla!

Dessa klassiska "Pones" är så enkla att göra och passar utmärkt för hela familjen. Tycker att de liknar bröd i konsistensen och jag gillar den neutrala smaken. Bättre att toppa med en riktigt gott pålägg!




Du behöver för 6 frallor 
5 ägg
2 dl pofiber
50 gram smält smör 
3 msk grädde 
1 msk fiberhusk 
1 1/2 tsk bakpulver 
Nypa salt. 

Sätt ugnen på 200 grader. Smält smöret. Vispa äggen poröst. Häll i smöret. Rör i de torra ingredienserna och låt svälla i 5 min. Gör 6 bollar och lägg ut på bakplåtspapper. Strö på lite vallmofrön, kan uteslutas. In i ugnen i ca 15-20 minuter, lite beroende på ugn. 


Energiberäkning 
1 fralla ger 141 Kcal 
Protein: 6 g
Fett: 13 g
Kolhydrater: 1 g

Inga kommentarer: